utorak, 28. veljače 2012.

Beskonačne špagete

Snijeg se polako topi, ali još uvijek je  hladno tako da vratiće treba utopliti šalom...

Craft Podroomašice su se opet poigrale sa flisom i nastali su duuuuuuuuuuugačkiiiiiiiiiiiiiiiii špageti šalovi koje možete nekoliko puta omotati oko vrata i nositi usko ili široko oko vrata,  svezati u mašnu... Poigrajte se i vi sa beskonačnim šalovima i izgledajte jedinstveno i orginalno jer svaki šal špageti šal je unikat!




Odaberite svoj špageti šal u tamnoplavoj, ciklama ili zelenoj boji!
A za vas koji se posebno volite ušareniti napravile smo špageti i šal u kombinaciji ove tri boje tamnoplava-ciklama-zelena


Cijena jednog šala : 15 KM

subota, 11. veljače 2012.

Infinity šalovi

Crni i ljubičasti šal iz prethodnog posta su danas pronašli svoju novu vlasnicu i trenutno je ostao samo plavi, dok mu se ne pridruže novi koji su trenutno u pripremi.    

Pozdrav iz Craft Podroom radionice :)

četvrtak, 9. veljače 2012.

Novi radovi iz naše radionice - topli šalovi od filca

Prstenje, broševi, topli šalovi..mnogo je šarenih stvarčica nastalo u našoj radionici u zadnje vrijeme. Nestrpljive smo i najradije bismo vam sve to pokazale odjednom, ali polako - jedno po jedno.

Zima steže sa svih strana. Stara narodna izreka kaže: Čizma glavu čuva, šubara je kvari - a mi kažemo da to zanemarite, dobraa šubara ili kapa je na ovim teperaturama i te kako bitna, pa je sparite sa našim toplim i mekanim infinity šalovima od filca.

 Za ovaj put spremile smo tri šala: crni, tamno plavi i ljubičasti, sa ukrasima od filca i prošivima od konca u kontrastnim bojama.


Iako su šalovi "povezani" sličnim ukrasima  i tako čine jednu malu kolekciju, svaki je poseban i različit. Tako su im dimenzije različite.

Širina crnog šala je 36 cm,  a obim mu je približno 155 cm. Možete ga  nositi oko vrata jednostruko kao što vam to na slici pokazuje naša mala manekenka:


Možete ga obmotati oko vrata i dvostruko, a ako nemate kapu ili vam je baš posebno zima možete ga obmotati i prako kape, oko glave kao na slici.


 Dimenzije tamnoplavog šala su: širina 36 cm, obim približno 124 cm.


 A ljubičasti šal je širok 31 cm, dok mu je obim 176 cm.


 Ukoliko želite imati jedan od ovih šalova možete nas kontaktirati putem e-maila. 
Cijena svakog šala je 15 KM.