subota, 21. svibnja 2011.

Torbe "Čarobne cipelice"

NAPOMENA: TORBE IZ OVOG POSTA SU PRODANE 


Došli su topliji dani, a sa njima smo odbacili duboke cipele i na noge navukli laganu obuću kao što su npr. baletanke. Čak i ako ne nosite baletanke, ali volite torbe sa detaljima po kojima će vas zapamtiti ponesite jednu ovakvu. 

Torbe "Čarobne cipelice" su ukrašene malim baletankama sa cvjetićima, mašnicom i srcem. Dovoljno su prostrane da u njih možete staviti sve što vam treba, a i izdržljive su tako da pored svakodnevnih stvari u njima možete da ponesete i stvari iz neplanirane (i planirane) kupovine. Ručke su dovoljno široke da osiguraju udobnost pri nošenju - sigurno vas neće žuljati i usijecati vam se u rame čak i ako torbu pretrpate. 
 

Bočni šavovi i šav na dnu su dodatno prošiveni sa vanjske strane i na taj način dodatno ojačani, kao i šavovi oko ručki. Unutrašnjost svake torbe je ista, sa dva prostrana džepa, od kojih je jedan podijeljen na dva dijela predviđena za mobitel i slične uređaje. Zatvaraju se magnetnim kopčama.

Klikom na svaku sliku dobićete veći prikaz.


"Čarobne cipelice 1"

 "Čarobne cipelice 2"

 "Čarobne cipelice 3" 

   "Čarobne cipelice 4"

Dimenzije: Širina - približno 48 cm.  Visina - od vrha ručki do dna približno 63 cm.

Materijal: Vanjski dio - keper. Postava - Pamučno platno. 

Način održavanja: Hemijsko čišćenje. Ukoliko se izgužva prilikom nošenja jednostavno je ispeglajte sa unutrašnje strane.

Autor: Cekeruša

Cijena: 36 KM

********************************************************************************

 










I ne zaboravite - sve torbe su različite. Što vidite na fotografijama - to je to. Ova serija je završena, a sljedeći put biće nešto sasvim drugo!

Ako želite da naručite neku od torbi "Čarobne cipelice" ne zaboravite da u e-mailu navedete broj torbe.

Do sljedeće ideje, pozdrav!