četvrtak, 23. lipnja 2011.

Torbe "Bugs life"

NAPOMENA: TORBE IZ OVOG POSTA SU PRODANE 

Trebalo mi je malo više vremena, ali konačno su tu!

Za ukrašavanje ovih torbi bila sam inspirisana jednim od najdražih crtanih filmova moje kćerke - Bugs Life ili Život buba. Ako ste gledali onda znate već priču o mravima koji brane svoj mravinjak i hranu koju su skupili od bezobzirnih i pohlepnih skakavaca. Ako niste, onda vam neću više ništa reći osim pogledajte film sa djecom i zabavite se.



Na prve dvije u mini seriji od četiri torbe "zarobila" sam razigrane leptire i par mrava koji su za razliku od stvarnih mrava šareni.



Ako želite znati kakve su ostale dvije - e, onda ćete morati s vremena na vrijeme da kliknete na link koji vodi ovdje, jer ću ih staviti uskoro.

Bube nam ponekad stvarno dosađuju, zavlače se posvuda i uvijek smišljamo načine da ih otjeramo, ali za ove vam garantujem da će privući pažnju i da ćete ih uvijek nositi sa sobom.


Bugs Life 1

Bugs Life 2


Torbe su namijenjene da se nose poprijeko, preko ramena, kao poštarske torbe, mada ih možete nositi i na obični način. Dužina ručke je podesiva, a podešava se uz pomoć jednog ukrasnog dodatka koji je različit za svaku torbu, a kako izgleda - neka to bude iznenađenje za svakoga ko naruči torbu!





Dimenzije: Širina - približno 42 cm.  Visina - 33 cm. Širina dna i bočnih strana - približno 10 cm. Dužina pojasa - približno 125 cm.

Materijal: Vanjski dio - keper. Postava - Pamučno platno. 
Ostali detalji: Zatvaranje uz pomoć magnetne kopče. U unutrašnjosti torbe nalazi se jedan džep. 

Način održavanja: Hemijsko čišćenje. Ukoliko se izgužva prilikom nošenja jednostavno je ispeglajte sa unutrašnje strane.

Autor: Cekeruša

Cijena: 46 KM

Nema komentara:

Objavi komentar