nedjelja, 20. studenoga 2011.

Craft Podroom na GuGu bazaru

U organizaciji članica GuGu.ba  portakla, uz pomoć CEI NAHLA u subotu 19.11.2011. godine održan je 11. GuGu Bazar. Bazar je održan u periodu od 12h-15h  u prostorijama Nahle, ulica Džemala Bijedića 122.

Prihod od prodaje kao i uvijek je usmjeren u humanitarne svrhe. Zahvaljujemo se ljubaznim članicama portala koje su nas pozvale da i ovaj put učestvujemo i doprinesemo akciji.
Atmosfera je bila krasna, prostor odličan i radujemo se sljedećem Bazaru. A o vremenu i mjestu održavanja ćemo vas obavijestiti nekoliko dana prije održavanja kako biste i vi mogli doći i možda odabrati nešto za svoje najmlađe iz velikog izbora nove i polovne robe. Ne samo što ćete obaviti dobru kupovinu već ćete na taj način pomoći humanitarne akcije portala.

Za sve koji su zainteresovani evo linka na GuGu portal.

Na Bazaru smo izložile dosta radova, a između ostalog i kapice i šalove koje smo vam predstavile u prošlom postu. Osim kapica tu je bilo još dosta šarenih stvarčica koje vam do sada nismo predstavile na blogu, ali svi koji su nas posjetili na Lucky Marketu mogli su da ih razgledaju. A za ove koji nisu ovo je mala blog prezentacija...

(za veći prikaz kliknite na fotografiju)













Broševi, rajfovi, šnale od novih i recikliranih materijala da ukrase male i velike glave, revere jakne, šalove, kape...sve ovo možete pronaći u prodavnici Rukom u ulici Čulhan na Baščaršiji, samo pitajte ljubazne vlasnice prodavnice za naše radove. Naravno, ako vam se nešto dopada možete i nas lično kontaktirati.

Mi i dalje vrijedno radimo.
I smišljamo, zamišljamo, razmišljamo o novim stvarima koje bismo mogle napraviti. A sve ćemovam predstaviti ovdje i na nakom od predstojećih marketa koji su u planu.

Pozdrav od (pomalo umornih, ali uvijek za kreativni rad raspoloženih)
Ramone i Cekeruše.

Nema komentara:

Objavi komentar