četvrtak, 8. prosinca 2011.

Naša prva nagradna igra!

Već dugo razmišljamo da organizujemo nagradnu igru i nagradimo sve vas koji  pratite naš blog i/ili redovno lajkate fotografije naših maštarija.

Kako se približava čas kad nama dođe djeda Mraz, odlučile smo da je sada pravo vrijeme za prvi giveaway na vašem i našem Craft Podroomu!

Cekeruša i Ramona vas daruju trakom za kosu koja je idealan način da vam se uši ne smrznu, a frizura ostane bas kako treba. :) Traka za kosu je napravljena od flisa i podesivog je obima tako da odgovara odraslim ženama/djevojkama. Ukrasni cvjetić sa strane bi privukao i pčelice da nije ovako hladno.



A ako niste ljubitelj trake za kosu, ukrasite se na drugi način – našim malim, veselim broševima koje možete staviti na rever kaputa, kragnu, šal, kapu..


Uslov za učešće u nagradnoj igri je da na svom blogu i/ili FB profilu stavite informaciju o Craft Podroom nagradnoj igri.

Dakle, ako ste zainteresovani za traku za kosu ili broševe ostavite komentar na ovaj status i napravite share ovog posta na svom FB profilu.

Uslov za prijavu preko bloga je da objavite post sa informacijom o nagradnoj igri i link na Craft Podroom blog/FB profil na svom blogu. Link na taj post ostavite u komentarima na Craft Podroom blogu  kako bismo vas uvrstile na listu učesnika.

Sve prijave, i sa FB i sa bloga idu u šešir,  a mi ćemo 20.12.2011. prvo izvući jednog dobitnika/cu broševa te jednog dobitnika/cu trake za kosu.  Obećavamo da ćemo biti potpuno objektivne i da će nagrade zaista pripasti onima čija imena budu prva izvučena iz šešira.  

Pozdrav,

Ramona i Cekeruša

Nema komentara:

Objavi komentar