četvrtak, 9. veljače 2012.

Novi radovi iz naše radionice - topli šalovi od filca

Prstenje, broševi, topli šalovi..mnogo je šarenih stvarčica nastalo u našoj radionici u zadnje vrijeme. Nestrpljive smo i najradije bismo vam sve to pokazale odjednom, ali polako - jedno po jedno.

Zima steže sa svih strana. Stara narodna izreka kaže: Čizma glavu čuva, šubara je kvari - a mi kažemo da to zanemarite, dobraa šubara ili kapa je na ovim teperaturama i te kako bitna, pa je sparite sa našim toplim i mekanim infinity šalovima od filca.

 Za ovaj put spremile smo tri šala: crni, tamno plavi i ljubičasti, sa ukrasima od filca i prošivima od konca u kontrastnim bojama.


Iako su šalovi "povezani" sličnim ukrasima  i tako čine jednu malu kolekciju, svaki je poseban i različit. Tako su im dimenzije različite.

Širina crnog šala je 36 cm,  a obim mu je približno 155 cm. Možete ga  nositi oko vrata jednostruko kao što vam to na slici pokazuje naša mala manekenka:


Možete ga obmotati oko vrata i dvostruko, a ako nemate kapu ili vam je baš posebno zima možete ga obmotati i prako kape, oko glave kao na slici.


 Dimenzije tamnoplavog šala su: širina 36 cm, obim približno 124 cm.


 A ljubičasti šal je širok 31 cm, dok mu je obim 176 cm.


 Ukoliko želite imati jedan od ovih šalova možete nas kontaktirati putem e-maila. 
Cijena svakog šala je 15 KM.

2 komentara:

  1. Evo i ovde da napisem,prvo salovi su mi prelepi,nadam se da ce brzo naci svoje vlasnice,drugo opet mislim da je ovaj materijal filc,sto ste i napisale ;),blago vama kada mozete da nadjete filc na metar,rekoh na cekerusinom blogu,kod nas nemaaaa... No,nema veze,baratam ja svakavim sortama :) Pozdrav drage R&c iz jezivo ledenog Nisa.

    OdgovoriIzbriši
  2. Šalovi su originalni , lijepi i nadasve funkcionalni u ove hladne dane!
    Veeeliki pozdrav:))

    OdgovoriIzbriši